اخبار

1395/2/25
حاشیه‌هایی برای پوستر نمایشگاه کتاب
انتشار شایعه‌هایی مبنی بر کپی‌ بودن طرح پوستر «بیست‌ونهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» در فضای مجازی و نیز نبودن نام طراح در خبرهای ستاد این نمایشگاه، حاشیه‌هایی را برای این پوستر ایجاد کرد.
1395/2/25
گنجی پنهان در تهران
سال است کسانی که از کنار پارک لاله در خیابان کارگر شمالی عبور می‌کنند، ساختمانی را با معماری خاص می‌بینند؛ اما شاید همه‌ی آن‌ها ندانند که درون این ساختمان، گنجی بزرگ و غیرقابل قیمت‌گذاری پنهان است و صاحبان اصلی‌اش از دیدن آن محروم هستند. 40
1395/2/25
هنرستانی‌ها فقط دو روز در هفته «نقاشی» دارند!
محمود فرشچیان با انتقاد از برخی مسؤولان کشور گفت: متأسفانه برخی مسؤولان به فکر چاره برای از بین رفتن هنرهای نیستند. بارها اعلام کردم و فریاد زدم که دانشگاهی برای هنرهای ملی این دیار تأسیس کنید، حتی از مسؤولان خواهش کردم، ولی تا کنون کسی گوش نکرده است.
1395/2/25
«فریدا کالو» رکورد «کریستی» را شکست
نقاشی از «فریدا کالو» هنرمند مشهور قرن بیستمی در «کریستی» چوب حراج خورد و عنوان گران‌قیمت‌ترین اثر هنری متعلق به یک هنرمند مکزیکی را به خود اختصاص داد.
1395/2/25
دیدار با فردوسی 57 ساله‌ی تهران
فردوسی در تهران با قامت سنگی‌اش 57 سال است بر بلندی پایه‌ای استوار مانده، مجسمه‌ای که بعد از گذشت چند دهه، همچنان یکی از مهم‌ترین نمادهای پایتخت است.
1394/9/24
اطلاعیه مهم سومین جشنواره بین‌المللی عکس «خیام»
دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی عکس خیام با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد آخرین مهلت ثبت‌نام در جشنواره ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۴ آذر ۹۴ است و با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده برای حضور داوران خارجی امکان تغییر مهلت ثبت‌نام وجود ندارد.
1394/8/3
دیالکتیکِ عکس‏‌متن: ابزار خود روایتگری مدرن
از ظهور پدیده عکاسی در میانه قرن نوزدهم، همواره قرابت آن با ادبیات وجود داشته، درهم آمیختگی‌این دو پدیده منتج به تولید آثار، تئوری‌ها و نقدهایی شده است. در‌ این میان، مبحث "عکس متنیت" (Phototextuality) تنها در دو دهه‏ اخیر وارد حوزه تئوری‌های هنری شده است و با توجه به تنوع، تکثر و ماهیت بین هنری، همچنان تعاریف ثابت و مشخصی برای انواع آن نمی‌توان یافت.
1394/5/3
ایستگاه‌های مترو از واکر اوانز تا کریستوف آگو
همان‌طور که آسمان‌خراش‌ها در دهه ۲۰ قرن بیستم جنبه جدیدی از زندگی شهری را تعریف می‌کردند راه‌اندازی مترو در دهه ۳۰ تعریف تازه‌ای به زندگی شهری اضافه کرد. در پی کشف و شهودی که عکاسی برای عکاسان به ارمغان می‌آورد واکر اونز (۱۹۷۵-۱۹۰۳) اولین عکاسی بود که سعی در کشف جنبه‌های تازه اجتماعی این پدیده جدید کرد.
1394/4/31
معرفی ویژگی‌های فنی کالرچارت پاسپورتی xrite
گاهی اوقات رنگ عکس گرفته شده با رنگ سوژه عکسبرداری شده یکی نیست و کمی‌تفاوت دارد. اصل بر این است که شما رنگی را که دوربینتان ثبت می‌کند در خروجی خود مانند مونیتور همان رنگ یا در چاپتان نیز همان رنگ اصلی را ببینید. مدیریت این کار بر عهده عکاس است و به آن مدیریت رنگ می‌گویند. در این زمینه ابزارهائی تولید شده‌اند که رابط بین چشم ما، دوربین و عکس گرفته شده و مجددا چشم ما باشند تا تمام این مسیر به درستی از ابتدا به انتها برسد.
logo-samandehi