اخبار

1394/3/24
بهزاد اژدری: به همه رشته‌های هنری با دید یکسان نگاه شود/ سفالگری مقاوم‌ترین آثار را در هنرها خلق کرد
بهزاد اژدری می‌گوید: سفال و سرامیک با وجود قدمت طولانی که دارد، اما هنوز آنطور که باید شناخته نشده و جایگاه خود را در میان سایر هنرها نیافته است. در حالی که سفال‌گری مقاوم‌ترین آثار را در میان هنرها خلق کرده است.
1394/3/23
کتاب تاریخ هنرمعاصر ایران رونمایی شد
کتاب ˝هنر معاصر ایران: ریشه‌ها، دیدگاه‌های نوین˝ تألیف حمید کشمیرشکن جمعه 22 خرداد با حضور پرویز تناولی و علیرضا سمیع آذر در موسسه ماه مهر رونمایی شد.
1394/3/23
تجلیل از رابرت کاپا عکاس خبری در بوداپست
نمایشگاه عکسهای رنگی رابرت کاپا، عکاس مجار برای اولین بار در اروپا در شهر بوداپست برگزار شده است. رابرت کاپا، عکاس خبری و عکاس جنگ، و همچنین از بینانگذاران آژانس عکاسی مگنوم پاریس است.
1394/3/23
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان نمای ۱۱۰ مسجد پیرایش و ساماندهی می‌شود
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از پیرایش، ساماندهی و ارتقاء کیفی -کالبدی نمای ۱۱۰ مساجد شهر تهران همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: سازمان زیباسازی شهر تهران با همکاری کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان تهران حذف زوائد بصری این مساجد را انجام خواهد داد.
1394/3/23
بازدید وزیر ارشاد از «نغمه قلم»
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه ۲۰ خرداد از نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی‌خط مدرن مهدی فلاح با عنوان «نغمه قلم» در گالری اصلی فرهنگسرای نیاوران بازدید کرد.
logo-samandehi