اخبار

1402/10/12
از نصب مجسمه حکیم نظامی در میدان ونک تهران تا برگزاری رویدادها در خارج از کشور
نشست شورای سیاستگذاری سومین همایش ملی و بین‌المللی بزرگداشت حکیم نظامی شاعر پارسی گوی قرن ششم هجری با حضور جمعی از نمایندگان نهادها و موسسات فرهنگی و هنری و اصحاب رسانه‌های داخلی و خارجی در سالن اجتماعات شهید مطهری (ره) انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.
1402/10/12
موج مرکز فرهنگی را از آب بیرون آورد
معماران MAD از طرح خود برای مرکز هنری Nanhai در قلب منطقه خلیج بزرگ گوانگدونگ-هنگ کنگ-ماکائو که مانند موج درخشان آب از دریاچه بیرون می آیند، پرده برداری می کند.
1402/10/12
تقدیر از ۳ استاد پیشکسوت و برتر حوزهٔ مد و لباس به پاس سال‌ها فعالیت دلسوزانه و تدریس و پژوهش
مراسم ارج‌گذاری و تقدیر از اساتید و پژوهشگران برتر حوزهٔ مد و لباس کشور ۱۱ دی ماه در فرهنگستان هنر تهران با حضور مسئولان و علاقه‌مندان این حوزه برگزار شد.در این مراسم از دکتر «فرشته کیاوش»، دکتر «فریده طالب‌پور» و دکتر «محبوبه الهی» به پاس سال‌ها فعالیت دلسوزانه و تدریس و پژوهش در حوزهٔ مد و لباس تقدیر و تشکر شد.
1402/10/11
تأسیس مرکز طراحی مد و لباس
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تشکیل «مرکز طراحی مد و لباس» پیرامون پیگیری امور طراحی، مُد و لباس و امور تولید و بازار با همکاری وزارت فرهنگ و وزارت صمت خبر داد.
1402/10/11
رستوران به مثابه صحنه تئاتر
رستوران کره ای-فرانسوی معاصر Confier که پیش از این به خاطر غذاهای استثنایی و اجراهایش در پارک دوسان شهرت داشت، اخیرا در نزدیکی ایستگاه سئول افتتاح شده است.
logo-samandehi