«گذری بر معماری متقدم مسلمانان» كتاب سال شد

كتاب «گذری بر معماری متقدم مسلمانان» در سی‌وسومین دوره برگزیدگان كتاب سال جمهوری اسلامی ایران به عنوان كتاب سال در بخش معماری شناخته شد.

به گزارش گالری آنلاین به نقل از روابط عمومی فرهنگستان هنر، این كتاب در مراسم سی‌و سومین دوره جایزه كتاب سال جمهوری اسلامی ایران كه یكشنبه شب گذشته 18 بهمن ماه با حضور رییس جمهور در تالار وحدت برگزار شد، به عنوان كتاب سال در بخش معماری شناخته شد.

كتاب «گذری بر معماری متقدم مسلمانان» نوشته «جان كرسول» با بازنگری «جیمز آلن» و ترجمه «مهدی گلچین‌عارفی» است كه در سال 1393 توسط موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) وابسته به فرهنگستان هنر منتشر و رونمایی شد.

کتاب حاضر بررسی به غایت دقیق و موشکافانه از آثار سترگ معماری و در واقع تاریخی از پیدایش سنت معماری اسلامی و ریشه‌های آن است. نگارنده با ارائه فهرستی از آثار و بناهای بر جای مانده از معماری اسلامی با ترتیبی تاریخی در دو بخش با عناوین «امویان» و «عباسیان» به شرح و تحلیل دقیق آثار صدر اسلام تا نیمه دوم قرن سوم پرداخته است. در این بررسی که شامل بیست و دو فصل است با توجه به منابع دست اول تاریخی و گزارش سیاحان، کاشفان و باستان‌شناسان به زبانهای گوناگون نسخه مجملی از معماری متقدم مسلمانان فراهم آمده است.

كتاب «گذری بر معماری متقدم مسلمانان» در قطع رحلی، با قطع رحلی در 432 ترجمه و با قیمت 300000 هزار ریال در فروشگاه كتاب فرهنگستان هنر در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
logo-samandehi